Aankomst in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van CE2011 - WaarBenJij.nu Aankomst in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van CE2011 - WaarBenJij.nu

Aankomst in Zuid-Afrika

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg

23 Maart 2012 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Donderdagmorgen om 05.00 uur zou de wekker aflopen. Ik ben al veel eerder wakker.De spanning? Om 05.45 uur komt mijn vader ons ophalen en zal ons naar Schiphol brengen. Om iets voor 6 uur rijden we bij Frank weg. Fietskoffers ingeladen en het Zuid-Afrikaanse avontuur is begonnen.

Op Schiphol gaat alles snel. Het is altijd afwachten of de fietskoffers snel worden ingenomen. Bij de balie staan Bart Brentjens en Jeroen Boelen ook te wachten. Zij zouden via Dusseldorf naar Schiphol komen, maar s-nachts is de reis gecanceld. Even met alles van Duitsland naar Schiphol inclussief baggage en fietsen. In de vertrekhal komen we meerder CE deelnemers tegen. De smsjes stromen binnen. Nee, wij zijn gelukkig niet met de trein, want alles blijkt plat te liggen.

Precies op tijd wordt de reis ingezet. Om 09.55 uur stijgen we op voor een reis van ruim 11 uur (9700km) We zitten nog maar een paar minuten in de lucht of Frank ligt al even te slapen. Ik vermaak me met de films De bende van Oss en de ontvoering van Heineken. Wel vreemd als ze in het vliegtuig ook Heineken schenken. De lunch van de KLM bestaat uit vis, rijst en spinazie. Volgens Frank smaakt de vis naar tempex. Ik heb nog nooit tempex op dus kan daar niet over oordelen. Het witte is de rijst en het groene zal de spinazie wel zijn.

Na een rustige vlucht worden we in Kaapstad verwelkomd door Mike Koch van Haifa Zuid-Afrika. Hij staat ons al toe te zwaaien als we de vleigtuig hal inlopen. Met het bekende witte Haifa shirt en onze autosticker. De temperatuur is om half 11 nog 20 graden, dat belooft wat voor de komende dagen. Mike brengt ons snel en veilig naar ons hotel in Cape Town (Avatara). De eigenarese staat ons op te wachten.
Na wat handen schudden snel alles uit gepakt
een douche en dan slapen. De eerste dag zit erop.

Groet Jan en Frank

• 23 Maart 2012 - 12:40

Smets Danny:

Hey Jan,

Ik wil jullie alvast heel veel succes en zeker (geen gebroken schouders), wensen!
    Toi!Toi!Toi!
    Ben benieuwd naar jullie avontuur!

succes,

Danny

• 23 Maart 2012 - 13:44

Rene En Mieke:

Jan en frank,
    We wensen jullie veel succes

Gr. Rene en Mieke

• 23 Maart 2012 - 13:45

Jan Zantingh:

Hallo Frank en Jan,

Jullie alle twee heel veel succes en ja probeer te zorgen dat jullie heel huids over
    de streep komen.

En Frank laat ze daar een poepie ruiken tot snel naar jullie avontuur...

Succes van uit Asten!

Jan Zantingh.

• 23 Maart 2012 - 15:06

C.Snoeijs:

De startstreep is bereikt.
    Nu de eindstreep.
    Zal wel lukken.
    Succes zet hem op.
    Gr. C+N.

• 23 Maart 2012 - 15:18

Sjef En Lisette :

Hallo Jan en Frank,
    Heel veel succes gewenst en geniet er van.
    Dat zal wel lukken , gezien jullie eerdere ervaringen.
    Leuk om jullie te volgen.
    Sjef en Lisette

• 23 Maart 2012 - 17:06

Annelies En Jan:

Op naar de start! Zet hem op mannen! Heel veel succes! Groetjes Annelies en Jan

• 23 Maart 2012 - 17:32

Gerard En Ans:

Hoi Jan en Frank,

Wij willen jullie heel veel succes wensen,
    geniet van het avontuur,
    Wij zullen genieten van jullie reisverslagen.

Gr Gerard en Ans

• 23 Maart 2012 - 18:14

Toine Govers:

jongens nog maal suc 6.
    ps danny de groetje toine

• 23 Maart 2012 - 18:51

Maud:

Papa en Jan,

Hebben jullie vandaag ook zo van het zonnetje genoten?
    Hier was het heerlijk weer!
    Heeeel veeeel succes, ook namens Rens van de Heijning.

Groetjes van ons allemaal

groetjes agnes en nico

• 23 Maart 2012 - 20:39

John En Barbara:

Jan en Frank,
    Heel veel succes en geniet er van!
    Gr. John en Barbara

• 23 Maart 2012 - 21:02

Rene En Jose:

Hoi mannen,

Ook wij hebben er weer zin om jullie sportieve prestaties deze week te gaan volgen.

Op de foto van Frank zien wij dat hij uitgerust aan het helse karwei gaat beginnen.

Hopelijk niet teveel eten met tempex smaak voor jullie.(ligt wel licht op de maag denk ik )

En bedenk dat het natuurlijk al een groot feest is dat jullie aan de Cape Epic mee kunnen doen.

Succes

Groeten vanuit chaam
    Jose van Hoek
    Rene van den Broek

• 24 Maart 2012 - 13:22

Twan Adams:

hey jan en frank
    succes,en maak er een mooi avontuur van.

gr twan

• 24 Maart 2012 - 16:09

Jolanda Peeters:

Mannen, jullie hebben het wel getroffen met de sponsor HAIFA.
    Ik zie dat frank net zo goed kan slapen in het vliegtuig als ik.
    Prive autootje!!!

Succes!!!

Verslag uit: Zuid-Afrika, Kaapstad

Dit is een dagboek over onze voorbereiding en deelname aan de Cape Epic in Zuid-Afrika. In 2011 was onze eerste deelname. In 2012 zullen wij als team voor de 2e keer aan de start staan. Onze bevindingen zullen zoveel mogelijk in een verslag op de site geplaatst worden. Wij hopen hiermee de achterblijvers ons Cape Epic "virus" mee te laten beleven. Veel plezier met het lezen, bekijken van de foto's en eventuele filmpjes. Reageren kan op elk verslag. Ook kun je je aanmelden (linksonder op de site) zodat je steeds een mailtje krijgt als we iets plaatsen op de site. Groet Jan en Frank

Actief sinds 06 Jan. 2011