Brrrrr................................
Door: Jan
07 Februari 2012 | Nederland, Oosterhout
Deze tocht, bekend als de Cross for the crocus werd helaas afgelast. Het parcours zou door de aanhoudende vorst en sneeuwval niet veilig zijn. De cross wordt nu gereden op zondag 4 maart 2012. Helaas zijn wij dan niet van de partij. Op 4 maart 2012 is er een Cape Epic dag in Mill, waar tevens een toertocht wordt gereden van 120 km.
Om toch wat aan de conditie te werken hebben we beiden onze eigen alternatieve training afgewerkt. Voor mij betekende dat 2 uur spinning bij de Toucan Health Club in Gilze. Met de mp3 speler in de rugzak en muziek van de duitse hardcore formatie scooter op de oortjes, stampen op de pedalen. Faster, harder, scooter……
Frank had zijn eigen trainingsrondje in de kas. Een kleine 250 meter op de gangpaden tussen de komkommerplanten. Halverwege een s-bocht, aan het einde omkeren, aanzetten en dan weer terug. Een kleine 3 uur verder 70 km op de teller bij een temperatuur van ruim 25 graden en een luchtvochtigheid variërend tussen de 60 en 90. Dat zijn nog eens nagebootste Zuid-Afrikaanse omstandigheden.
Als het weer een beetje mee zit gaan we zondag in Bergen op Zoom een tocht rijden van 90 km.
Sponsorcontract Haifa
Op 15 februari as zijn we uitgenodigd door Haifa om het sponsorcontract te ondertekenen. Dit zal rond 15.00 uur plaatsvinden in Gorinchem tijdens de Tuinbouwrelatiedagen op de stand van Haifa (standnummer 174). Hiervan zullen we later nog een verslag plaatsen. http://www.evenementenhal.nl/gorinchem/beurzen/view/106/tuinbouw-relatiedagen
Onze nieuwe kleding wordt deze week gemaakt bij Bioracer in België. Het ontwerp is mooi en heeft een persoonlijke tint, doordat onze namen op zowel shirt als broek zullen staan. Daarnaast komt het nieuwe logo van de Cape Epic, zowel op de voor en achterkant terug van het shirt. De hoofdkleur is het groen van Haifa. Daarnaast de kleuren wit en grijs. De kleur groen komt ook terug in zowel de helm, bril, schoenen en rugzak.
Groet Jan en Frank