Toertocht Merksplas(30-10) en Hilvarenbeek(31-10)
Door: Jan
30 Oktober 2011 | Nederland, Chaam
Op zondag reden ook Marco Aerts en Leo van Teefelen mee naar Hilvarenbeek. Iedereen was op tijd (ondanks het begin van de wintertijd). Ook Toine Govers reed mee maar reed al na 500 meter lek. Hij ging direct naar huis om een band te wisselen en zou met de auto komen. Het was al vroeg warm. Gelukkig was het licht, dus lampjes was eigenlijk niet nodig. In Hilvarenbeek aangekomen stond 75 km op het programma. Toine was inmiddels al gearriveerd. Frank en ik hadden besloten om gezamenlijk ons eigen tempo te rijden. Door het droge weer van de laatste tijd lag het parcours er prima bij. Langs safaripark de Beekse Bergen liepen de wilde dieren langs ons heen (gelukkig zat er wel een hek tussen). Hoezo Zuid-Afrikaans sferen.
Na de tocht zijn we met vieren weer terug gereden. Resultaat bij aankomst in Chaam 117 km op de teller. Pijn in de bovenbenen, maar dat voelt toch goed na een weekendje lekker trainen.
Nog 146 dagen te gaan.......
Groet Jan en Frank
30 Oktober 2011 - 21:07
Ton Van Mierlo :
Dit ruikt al naar meer,
succes -
30 Oktober 2011 - 21:10
Jan B. Rijsbergen:
Goed aan de gang gegaan mensen, dit zijn al leuke ritjes.
Alle weken zo een paar en dan komen jullie er wel.
Groeten uit Rijsbegen -
31 Oktober 2011 - 10:44
Thijs Toonen:
Dag Jan en Frank.
Leuk om te horen dat jullie weer mee doen aan de Cape Epic.
Het is altijd weer een avontuur, alleen al om er naar toe te werken.
Wij slaan dit jaar over maar zullen jullie zeker volgen.
We kunnen wel een keer op Zondag met jullie mee fietsen, kunnen we even voor een
half jaar bij kletsen, en hebben we ons training rondje gehad.
Succes met de voorbereiding, en ik hoor het wel of we een keer mee mogen fietsen Jonge!
Groetjes Thijs en Erwin -
31 Oktober 2011 - 19:57
@Thijs en Erwin. We komen zeker nog een keer jullie kant op voor een toertocht bij jullie in de buurt. Daarnaast komt er nog een Dutch Cape Epic dag en dat zal ook bij jullie in de buurt zijn.
Groet Jan en Frnak