Reunie Cape Epic (oud) deelnemers - Reisverslag uit Mill, Nederland van CE2011 - WaarBenJij.nu Reunie Cape Epic (oud) deelnemers - Reisverslag uit Mill, Nederland van CE2011 - WaarBenJij.nu

Reunie Cape Epic (oud) deelnemers

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg

05 Maart 2011 | Nederland, Mill

Vandaag stond voor de eerste keer een reunie van alle Nederlandse (oud) deelnemers van de Cape Epic op het programma.
Wij, (Toine Govers, Frank en ik) zijn gezamenlijk naar Mill gereden.

Organisatoren waren oud deelnemers Erno van Dongen, Marco van der Helm en Danny Bens. Daarnaast had ook Bart Brentjes zijn medewerking toegezegd. Verder zou Omroep Brabant aanwezig zijn om beelden te maken voor een latere TV uitzending.

Deze dag werd gezien als een soort pre-proloog, zoals ook bij Parijs-Dakar. Bart Brentjes had het nog over de vele vergelijkingen tussen de Cape Epic en Parijs-Dakar.

Na de koffie en het welkomstwoord werd onder aanvoering van Bart Brentjes een tocht van 90 km gereden. Meteen was duidelijk waarom er toppers zijn en tobbers......
Gelukkig konden we redelijk volgen. Voldaan kwamen we weer in Mill terug (na wat klimwerk in Berg en Dal).

Douchen, een kop soep en broodjes. Een perfecte organisatie. Leuk ook om je ervaringen te delen met deelnemers die de eerste keer de Cape Epic gaan rijden. Verder was er een powerpoint presentatie over de gang van zaken tijdens de Cape Epic. Ook Bart Brentjes deed een verhaal over zijn ervaringen. Leuk om te horen dat ook toppers "genieten" van zo'n wedstrijd.

Leuke bijkomstigheid was de aanwezigheid van Omroep Brabant. Frank en ik zijn nog geïnterviewd door Job van Zon van Omroep Brabant. Ze gaan ook mee naar Zuid-Afrika. We zijn benieuwd naar de beelden. Zodra we weten wanneer de uitzending is zal ik dit melden.

Jan

Verslag uit: Nederland, Mill

Dit is een dagboek over onze voorbereiding en deelname aan de Cape Epic in Zuid-Afrika. In 2011 was onze eerste deelname. In 2012 zullen wij als team voor de 2e keer aan de start staan. Onze bevindingen zullen zoveel mogelijk in een verslag op de site geplaatst worden. Wij hopen hiermee de achterblijvers ons Cape Epic "virus" mee te laten beleven. Veel plezier met het lezen, bekijken van de foto's en eventuele filmpjes. Reageren kan op elk verslag. Ook kun je je aanmelden (linksonder op de site) zodat je steeds een mailtje krijgt als we iets plaatsen op de site. Groet Jan en Frank

Actief sinds 06 Jan. 2011