MTB Bergen op Zoom 13-02-2011
Door: Jan
13 Februari 2011 | Nederland, Bergen op Zoom
Een saai aanloopstuk, vervolgens nog een stuk industrieterrein en dan begint echt een van de mooiste tochten in West-Brabant. Op en over de Brabantse wal is een schitterende tocht uitgezet door MTB club De Markies. Ondanks de hevige regenval de laatste 2 dagen was het parcours goed te rijden. Frank was licht verkouden (volgens mij is hij al in een prima conditie) en gaf hij het tempo aan.Op de lange afstand 3 stops. Na ruim 4 uur en 87 km op de teller waren we terug bij de startplaats.
Frank gaat deze week nog "even" een weekje naar Gran Canaria om te trainen en een Zuid-Afrikaanse kleur op te doen. Helaas zit dat er voor mij niet in.
We hebben nog 41 dagen te gaan voor de start.
Jan
13 Februari 2011 - 19:42
Jan Van Hal:
Ha Jan, leuk om jullie trainingsverslagen te volgen. Behalve de terugkerende lekke banden lijkt alles bij jullie onder controle te zijn. Heb je nog een foto van jullie nieuwe outfit?
In ieder geval tot de reunie van de Epic op 5 maart.
Groeten, Jan -
14 Februari 2011 - 06:14
Jan Oomen:
Hoi Jan,
Zie onder Team presentatie van (10/02). Meer foto's volgen nog.
Groet Jan -
14 Februari 2011 - 10:39
Francois:
Hoi Jan,
Fantastisch al die trainingsarbeid, maar sinds jij als vaste supporter verstek laat gaan bij NAC hebben ze geen wedstrijd meer gewonnen. gelukkig is de eerstkomende thuiswedstrijd op een zaterdagavond.
Kun je gewoon weer mee.
gr Hooligan van de Haagdijk -
14 Februari 2011 - 11:38
Hallo Hooligan,:
Ben de eerstvolgende thuiswedstrijd er weer bij.
Hup NAC