MTB Baarle-Nassau 23-01-01 - Reisverslag uit Chaam, Nederland van CE2011 - WaarBenJij.nu MTB Baarle-Nassau 23-01-01 - Reisverslag uit Chaam, Nederland van CE2011 - WaarBenJij.nu

MTB Baarle-Nassau 23-01-01

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg

23 Januari 2011 | Nederland, Chaam

Vandaag om 07.30 samen in het donker vertrokken naar "De steppe van Jeppe" in Ulicoten (gem Baarle-Nassau). De planning was om vandaag eerst de 30 km te rijden en vervolgens de 45 km. Bij aankomst waren we te vroeg om te starten, het was nog te donker, het miezerde. Gelukkig was de open haard aan en onder het genot van een bak koffie en een banaantje wachten totdat het lichter was. Om 08.10 uur waren we de eerste die het donkere bos inreden. Bij de eerste stop, om om 09.00 uur verse erwtensoep, heerlijk.... Alleen was Frank een andere mening toegedaan. Na anderhalf uur waren we weer terug in Ulicoten. Even de mtb afgespoten wat olie erop en op naar de 2e ronde. Het parcours was goed te berijden. Af en toe wat regen en op naar de 2e kom erwtensoep. Helaas liep mijn achterband wat leeg. Bij de pauze opgepompt. Bij aankomst in Ulicoten was hij weer leeg. Pompen, regenjas en op naar Chaam. Na 94 km op de teller waren weer thuis. Met diverse stops ruim 5 uur in het zadel. Het aftellen is begonnen nog 62 dagen voor het startschot klinkt. Als het meezit komt deze week onze kleding voor de Cape Epic......

Verslag uit: Nederland, Chaam

Dit is een dagboek over onze voorbereiding en deelname aan de Cape Epic in Zuid-Afrika. In 2011 was onze eerste deelname. In 2012 zullen wij als team voor de 2e keer aan de start staan. Onze bevindingen zullen zoveel mogelijk in een verslag op de site geplaatst worden. Wij hopen hiermee de achterblijvers ons Cape Epic "virus" mee te laten beleven. Veel plezier met het lezen, bekijken van de foto's en eventuele filmpjes. Reageren kan op elk verslag. Ook kun je je aanmelden (linksonder op de site) zodat je steeds een mailtje krijgt als we iets plaatsen op de site. Groet Jan en Frank

Actief sinds 06 Jan. 2011